Blog: wachten op intake = het gaat moeizaamin Kenya

10 August 2009

wachten op intake

10-8-2009

Vanmorgen even met St. Afrika gebeld. Ze zijn vandaag terug van vakantie dus ik dacht dat het wel moeizaam zou zijn om ze te pakken te krijgen... niets was minder waar. Er werd opgenomen na 1x overgaan, dus ik had meteen ook de juiste persoon te pakken.

We hebben in het verleden doorgegeven dat we rustig aan willen doen.. dat is inmiddels veranderd, we willen gewoon door. We hebben geen haast maar de rem hoeft er ook niet meer op.

Er werd verteld wat we al wisten.. het gaat allemaal moeizaam in Kenia. Daardoor mogen er nog geen nieuwe dossiers opgestuurd worden naar Kenia. We zullen dus nog even moeten wachten met de intake. We staan als 6e op de wachtlijst en zoals het er nu voor staat hopen we dat we in oktober aan de beurt zullen zijn voor de intake. We gaan het meemaken.

Ik ben nog steeds blij met het goede contact met SA. De eerlijke updates zodat je min of meer weet waar je aan toe bent. Verder blijft het in adoptieland altijd verandelijk. Laten we hopen dat de stellen in Kenia, na de vakantie van de rechtbank, snel naar huis mogen, dat de dossiers die er al liggen snel goedgekeurd worden en dat wij dan idd ook de intake kunnen gaan doen. De hoop is er nog steeds. 2010 naar Kenia. We blijven duimen.

Gepubliceerd op 10-8-09 om 10:47 in Dagboek, procedure vergunninghouder, Stichting Afrika | Permanente link | Reacties (1) | TrackBack (0) | Reageer

r