Forum: Re: Mijn biologische papa en mama ontmoet!!

23 March 2008
 
« Antwoord #1 Gepost op: 23 maart 2008, 23.11.43 uur »
Antwoord met citaat

Hi,

jeetje, ik schrik hier enorm van...
Weet je 100% zeker dat dit je biologische ouders zijn? Ik begrijp dat je hel erg gelukkig bent om het feit dat je je bio ouders ontmoet hebt, maar ik heb een hele, hele nare ervaring met deze Utari gehad. Heel kort gezegd: zij zou ook mijn bio moeder gevonden te hebben, maar deze vrouw bleek mijn biomoeder niet. Het enige wat Utari van ons wilde is geld, geld en nog eens geld.
Sorry dat ik het er zo plompverloren uitgooi, maar zij heeft mij zo ontzettend vel pijn gedaan.

Ik hoop echt van harte dat jij alle zekerheid hebt dat dit wel je biologische ouders zijn!!

Groetjes,
Greetje

Als je vragen hebt, mag je me altijd mailen:
setiowaty@gmail.com
 
  Gelogd
yaneke!
Gast
« Antwoord #2 Gepost op: 24 maart 2008, 08.12.07 uur »
Antwoord met citaat

Hoi,

Ik heb je berichtje lezen, en natuurljk schrok ik daar best van. Niet dat het zo is gelopen bij je, maar omdat ik dat heel erg voor je vind. Ik was al op de hoogte dat we erg moesten oppassen met mevrouw Utari. Ook die verhalen waren bij ons bekend, dus ik ging er tot op het laatste moment erg sceptisch mee om. Zelfs in het vliegtuig heeft het door mjn hoofd gespeeld, zowel bij mij als bij mijn ouders. Eenmaal daar aangekomen en dat ze toen voor mijn neus stonden was het heel bizar. De gelijkenissen  waren té overduidelijk. Ik lijk ongelooflijk veel op mijn moeder, dat zou inhouden dat ze wel heel erg haar best heeft gedaan om iemand te zoeken die op mijn moeder zou lijken. Je gaat sowieso wel zoeken naar gelijkenissen, en meestal vind je er ook wel wat. Maar een bepaalde lichamelijke aandoening die ik heb, heeft mijn moeder ook. En daardoor ben ik er vrijwel zeker van dat ze het is. Ik ben een soort evenbeeld van mijn moeder..... En ook lichamelijke dingen van mijn vader, waar ik niet echt blij mee ben. Tja...... Nee, ik ben ervan overtuigd dat het mijn ouders zijn. Zoveel toeval gaat er bij mij namelijk niet in.

Mevrouw Utari heeft van ons geen groot geld bedrag ontvangen. Het bedrag wat ik haar heb gegeven (dat hebben we zelf gedaan) is niet bijzonder om te noemen. Het was zelf niet eens aan de orde totdat ik in Indonesie was, maar ik wilde haar wel op deze manier bedanken.

Maar ik begrijp dat je het misschien vervelend vindt om dit hier te bespreken. Je mag me altijd mailen... besje0201@hotmail.com. Ik hoop een keertje een mail van je te zien.
Gr Yaneke
 
  Gelogd
Guus Timmerman
Gast
« Antwoord #3 Gepost op: 16 maart 2010, 11.46.57 uur »
Antwoord met citaat