Adina Barbu dovedeste cu o adeverinta ca nu a nascut

3 November 2010
Adina Barbu dovedeste cu o adeverinta ca nu a nascut
ast?zi, 11:34
Adina Barbu s-a prezentat in emisiunea "Un show pacatos" cu a adeverinta de la ginecolog ce atesta faptul ca nu a nascut niciodata.
Adina Barbu, noua Nicolata Luciu, face tot posibilul pentru a repara putinul care a mai ramas din buna sa reputatie.
Dupa ce s-a descoperit ca numele sau real este Adina Vasilica Ciuciu, pe care cu greu l-a recunoscut ca fiind al sau, vedeta Playboy incearca acum sa aduca dovezi care sa combata declaratiile unor "fosti cunoscuti", conform carora tanara ar fi nascut un copil la varsta de 17 ani, pe care l-a abandonat in maternitate.
Desi exista doua marturii publice si o investigatie realizata de reporterii de la Libertatea care atesta acest scenariu, Adina a reusit sa faca rost de un certificat obtinut de la ginecolog conform caruia se precizeaza faptul ca nu a fost niciodata gravida.
 
Adina Barbu a fost la ginecolog pentru a dovedi ca nu a nascut
"Am mers la ginecolog si am obtinut certificatul. De acum inainte nu vreau sa mai discut despre acest subiect. Nu ma mai intereseaza ce se speculeaza! A devenit deja obositor sa discut pe tema aceasta", a declarat Adina Barbu.
Certificatul a fost prezentat in cadrul emisiunii "Un show pacatos" si nu a reprezentat o dovada praea convingatoare, tinand cont ca in Romania astfel de adeverinte pot fi usor procurate si fara expertiza.