Comité Congo klaar voor spectaculair slotweekend

April 2009

Comité Congo klaar voor spectaculair slotweekend

Het comité ‘Zandvoort helpt Congo’ is klaar voor het slotweekend van hun actie. De activiteiten beginnen al vroeg op zaterdagmorgen 4 april. Vanaf 9.00 uur is er rondom de Zandvoortse Prinsessehal (gymzaal Mariaschool) een gezellige koopjesmarkt georganiseerd. In de middag zijn er op dezelfde plek kinderspelen. Zaterdagavond is het tijd voor de benefietveiling met een optreden van C-United (X-factor) bij BeachClub 10. Tenslotte is er op 5 april een benefietconcert met medewerking van de de Beach Popsingers en het Zandvoorts Mannenkoor.

Het actiecomité vraagt extra aandacht voor de veiling op zaterdagavond. Deze vindt vanaf 20.00 uur plaats bij Beachclub 10 (strandafgang naast Holland Casino). Een van de meest spectaculaire prijzen is een halfuur oefenvaart met de Zandvoortse reddingsboot. De oefenvaart begint met een half uur instructie bij de koffie. Vervolgens gaat men met de boot vanaf de reddingsloods naar het strand. Om vervolgens weg te varen voor een unieke en zeer spectaculaire belevenis. Inmiddels zijn er vele veilingartikelen aangeboden door Zandvoortse organisaties. De ‘kavels’ treft u aan op www.zandvoorthelpt.nl of www.kinderhulpcongo.nl. Om er een echt feest van te maken wordt de veilingavond opgeluisterd door de bekende groep C-United. Entree voor de avond is € 13,- inclusief prijslot en consumptie.

Op 5 april is het echt de allerlaatste dag van de actie inclusief bekendmaking van het eindbedrag. De kaartverkoop voor het benefietconcert van de Beach Popsingers en het Zandvoorts mannenkoor loopt geweldig. Wellicht zal ook een bekende Nederlander of magieshow acte de présence geven. Aan het eind van het concert zal de eindstand van de actie bekend worden gemaakt. Er zijn kaarten te koop a’ € 10,00 bij: Bruna Balkendende, Pluspunt Zandvoort-Noord en de VVV in de Bakkerstraat. Ook zijn er kaarten te reserveren via info@thebeachpopsingers.nl of zandvoorthelptcongo@gmail.com

Er zijn trouwens nog steeds loten te koop. Zo heeft Floris Faber van Hotel Hoogland 100 loten gekocht en geeft deze als cadeau aan zijn hotelgasten. Voor het kopen van loten of andere informatie kunt u mailen naar

Door: Rutger op 31/03/09 om 11:58 | Bron

Foto:

Gerelateerd Nieuws:

Hotshots: Action Painting Zandvoort

Video: Luminosity Event Party at Riche

Statiegeld voor Kika nu gestart!

16 mei start Week van de Zee

‘Art for kids Only’ start in Zandvoorts Museum

Tags: Actie, beachclub 10, c-united, c-united in zandvoort, c-united xfactor, Congo, congo zandvoort, goed doel, henry, kika, klaas koper, lions, rode kruis, rotary, shanna's shoe repair, sms dogood, x-factor, xfactor zandvoort, zandvoort en congo, zandvoort helpt congo

Comments (6)

Sort by: Date Rating Last Activity

0

nick · 15 weeks ago

UPDATE: Zaterdag Gaat niet door Hahahahahaha

Reply

0

Roy · 15 weeks ago

Dag Roy,

Vermoedelijk heb je gelijk.

Maar zonder subsidie moet je tenminste je kosten eruit halen en dat lukt niet.

Daarbij is deze aktie bedoelt om geld op te halen voor Congo.

We leren hier wel heel veel van.

Onze verwachtingen zullen we drastisch bijstellen maar wellicht is de situatie

in Congo toch te onbekend bij veel mensen.

Vriendelijke groeten,

WIO

Maarten Brekelmans

Reply

0

Roy · 15 weeks ago

Beste relaties,

Bij deze willen wij doorgeven dat Stichting WIO / Kinderhulp Congo in i.s.m. het actiecomite Zandvoort, heeft besloten de activiteiten van zaterdag 4 april te annuleren.

Tot op heden zijn er te weinig kaarten verkocht voor zowel de kinderspelletjes en de veilingavond. Ook het aanbod voor de Marktplaats voor Congo was minimaal.

De overweging om vooraf te inversteren terwijl er bijna geen kaarten zijn verkocht, lijkt nu niet reeel.

Dit is spijtig omdat het spontane aanbod van veilingkavels goed op gang kwam.

Het actiecomite probeert de veiling nu op een ander moment doorgang te laten vinden, uiteraard wordt u hierover geinformeerd.

Het benefietconcert van de Beachpop Singers zondag in de Protestantse Kerk gaat wel gewoon door.

Het concert begint om 15.00 uur en kaarten zijn voor 10 euro per stuk te koop bij de Bruna, de VVV, Pluspunt Zandvoord-Noord en natuurlijk via het actiecomite.

Wij vertrouwen erop u met deze informatie van dienst te zijn, en wellicht tot zondag!

Met vriendelijke groet,

Stichting WIO / Kinderhulp Congo

Maarten Brekelmans vz

Inge Terpstra

Reply

0

Rutger · 15 weeks ago

Dat is jammer om te horen, ik heb het onder de aandacht gebracht.

Reply

0

Robin · 15 weeks ago

Zonde!

Reply

0

Erwin · 14 weeks ago

Ik heb op diverse manieren contact proberen te zoeken met de stichting WIO vanwege hun betalingsbeleid. Na herhaaldelijk verzoek wordt er niet betaald. Sterker nog, telefonisch krijg ik ze niet meer te pakken en er wordt ook niet gereageerd op mailverkeer.

Ik heb e.e.a. verzorgd voor hen bij een actie, maar kan tot nu toe nog steeds fluiten naar mijn centen. Ik heb contact gehad met de desbetreffende gemeente waarvoor de actie bedoeld was. Van hen krijg ik te horen dat er meer klachten binnenkomen over betalingsbeleid ofwel niet (!) uitbetalen van hun leveranciers. Ik betreur dan ook ten zeerste dat een goede doelen organisatie zo omgaat met leveranciers. Ik werk hard voor mijn centen, heb de opdracht naar tevredenheid uitgevoerd, maar betalen wordt er niet gedaan. Zonde...

Reply

y