Invitation FIOM Meeting, May 2019

15 May 2019

Beste mijnheer/mevrouw,

Graag nodigen wij u, mede namens het ministerie van Justitie en Veiligheid, uit om in gesprek te gaan over de mogelijkheden om samen het ondersteuningsaanbod te versterken aan interlandelijk geadopteerden die zoeken naar hun roots.

Het Ministerie heeft Fiom gevraagd op te treden als coördinator van een gezamenlijk plan en daarom (vervolg)afspraken te plannen met de belangenorganisaties voor interlandelijk geadopteerden. We plannen landgerichte bijeenkomsten. Dit betekent dat we, per bijeenkomst, alle vertegenwoordigers van organisaties die in dat betreffende land of voor geadopteerden uit dat land actief zijn samen plannen.

Bij de bijeenkomst zullen medewerkers van het Ministerie en medewerkers van Fiom aanwezig zijn. Er zal een neutrale voorzitter worden ingezet om het gesprek te leiden.

Verzoek aan u is, mede gezien de beschikbare ruimte, om met maximaal 2 vertegenwoordigers naar het gesprek te komen.

Doel van de bijeenkomst is te onderzoeken of, en zo ja waar, samenwerking tussen uw organisatie en Fiom mogelijk is en wat Fiom en het Ministerie voor uw organisatie kunnen betekenen – en andersom.

Graag plannen we op korte termijn een afspraak in, bij voorkeur op 5 juni 2019 om 13.00 uur. Tijdsduur van de bijeenkomst is circa 2 uur.

De exacte locatie is op dit moment nog niet bekend. We proberen de bijeenkomst centraal in Nederland te plannen, omgeving Utrecht. U ontvangt hierover in de loop van volgende week bericht. De agenda wordt van tevoren toegestuurd.

Voor vragen t.a.v. de planning kun je contact opnemen met ons secretariaat, mevrouw Desirée Meijer. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 088-1264965 op maandag, dinsdag en woensdag de gehele dag.

Zou u per omgaande mail willen laten weten of de geplande dag en tijd ook schikken?

Met vriendelijke groet,

Fiom/Helpdesk voor volwassen geadopteerden

Truus Groot

Specialist casemanagement ISS

5ABBE827

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Twitter en LinkedIn

Kruisstraat 1 5211 DT 's-Hertogenbosch ? ?T: 088-1264900 ? www.fiom.nl

Bedrijfsinformatie en voorwaarden

n