E-mail Truus - Fwd: Nieuws van Fiom

9 January 2020

---------- Forwarded message ---------

From: Helpdesk Adoptie Fiom

Date: Thu 9. Jan 2020 at 19:29

Subject: Nieuws van Fiom

To: info@againstchildtrafficking.org

Beste Arun,

Allereerst de beste wensen voor 2020! Wij hopen dat we in 2020 samen met jullie de hulp aan interlandelijk geadopteerden in Nederland kunnen verstevigen en dat we zoveel mogelijk mensen kunnen helpen bij het vinden van (informatie over) hun familie en achtergrond. Via deze e-mail informeren wij je graag over de fusie van Stichting Fiom met Stichting Adoptievoorzieningen per 1 januari 2020.

Met deze fusie willen we bereiken dat elke doelgroep in de adoptiedriehoek zich nog beter bewust wordt van wat speelt bij de andere groepen. Fiom blijft zich actief informeren over wat bij elke doelgroep speelt en wat voor hen belangrijk is. Door deze kennis te delen en mee te nemen in onze dienstverlening, hopen we dat iedereen nog beter afgewogen beslissingen kan nemen ten aanzien van (afstand ter) adoptie, het vormen van een gezin op niet-traditionele wijze en bij de afweging om op zoek te gaan naar familie. Zo zullen we onze kennis en ervaring op het gebied van nazorg aan geadopteerden gebruiken als kennisbron voor de voorlichting aan aspirant-adoptieouders.

Het contact met alle doelgroepen in de adoptiedriehoek ligt vanaf nu bij één organisatie. Zo is voor iedereen duidelijk waar je terecht kunt met vragen over verwantschap, zoeken naar familie, nieuwe gezinsvormen en nazorg.

Mocht je na het lezen van dit bericht nog vragen hebben, dan verneem ik ze graag.

Met vriendelijke groet,

Truus Groot

Beleidsmedewerker Verwantschapsvragen